Защо трябва да учите български език?

ЗАЩОТО ТОВА Е НАШИЯТ РОДЕН ЕЗИК И ВСИЧКИ НИЕ СМЕ НЕГОВИ СОБСТВЕНИЦИ

Защо да изберете курс по български език и литература?

Букви, писменост, език, литература и култура. Ние ще вкараме света на българския език в нашите класни стаи, за да преживеете всичките му чудеса!

Бъдещето принадлежи на онези, които са образовани, грамотни, говорят и пишат правилно, знаят повече и могат да използват мощта на речта.

Ние вярваме, че образованието трябва да бъде достъпно за всички. Затова работим с най-добрите учители, предлагаме обучение в малки групи и постигаме отлични резултати. 

ЗА БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРАТА

Предметът български език и литература е сред най-важните дисциплини в българското образование, поради което в средното образование учениците полагат четири задължителни матури.

Значението се определя от компетентностите, които се изграждат, а именно – езикова грамотност и познаване на книжовните езикови норми, как да формулират и аргументират мнение, да създават текст, да разбират текстове и да се изразяват свободно.

НАШИТЕ КУРСОВЕ И УРОЦИ 

Нашите курсове и уроци по български език и литература са разработени съобразно държавните образователни стандарти за всяка една учебна година и клас.
Нашата методика включва контролни изпити всяка седмица, домашни задачи, пробни изпити, постоянен контрол и оценяване на постигнатите знания.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

Можем да се похвалим, че в РОДИНА винаги са работили и работят най-добрите преподаватели по български език и литература. През годините натрупахме огромен опит, а нашите курсисти ни доказаха, че няма невъзможни неща и всичко може да бъде научено. Ние се стараем да ви дадем най-важното: образование, знания и бъдеще!

И ако се колебаете защо трябва да учите български език и литература, то задължително прочетете това:

  • Българският език е най-ранният писмено документиран славянски език, а 70 езика и 300 милиона души в света използват нашата кирилица.
  • Усвояването на езиковите норми на родния език дава свобода на изговор, писане, четене и самочувствие. Грижата за правилен български език е задължение на всички: българското училище, родителите, медиите и на цялото общество.
  • Българският език е най-важният предмет в средното образование, а учениците полагат задължителни изпити в четири учебни години: 4., 7., 10. и 12. клас. Резултатите от външните оценявания и матурите определят не само знанията по роден език, но и развитието на вашия ученик.
  • Образованието е дисциплина и възпитание. Всички знаете колко хубаво впечатление прави грамотността и най-вече дарбата да се използва красотата и силата на родния език. Осигурете самочувствие на вашето дете и му подарете образование!
  • При нас ще намерите обучение по български език и литература, което е напълно съобразено с държавните образователни стандарти за всеки клас. Горди сме, че при нас работят най-добрите преподаватели по роден език, които вдъхновяват децата да искат и да могат да си служат с езика.

520

НАЙ-ГОЛЯМАТА
УЧЕБНА БАЗА ЗА УРОЦИ В СОФИЯ

10152

ОБУЧЕНИ УЧЕНИЦИ НА КУРСОВЕТЕ ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОД.

52

УЧИТЕЛИ ПО ВСИЧКИ ПРЕДМЕТИ И ДИСЦИПЛИНИ

15

РЪКОВОДЕН ЕКИП И АДМИНИСТРАТИВЕН ПЕРСОНАЛ

Помощ в училище уроци и курсове за ученици

Обучение, уроци и курсове за ученици от 2. до 12. клас вкл.

При нас ще намерите обучение по БЕЛ за ученици от 2. клас до 12. клас. Вижте повече »

Уроци и курсове за матури и НВО

Обучение, уроци и курсове за матури (4., 7. 10. и 12. клас)

Специализирани курсове по математика и български език и литература за задължителните матури. Вижте повече »

Частни уроци и курсове за кандидат-студенти

Обучение, уроци и курсове за кандидат-студенти

Комбинирани кандидатстудентски курсове по математика, БЕЛ, история, география, биология и химия. Вижте повече »

Уроци по български език и литература

Частни уроци по БЕЛ

Ако желаете да учите индивидуално върху конкретна тема, автор или произведение, опитайте с нашите частни уроци по БЕЛ. Вижте повече »

Летни езикови ваканции за ученици

Езикови програми в чужбина

Езикови ваканции и програми за ученици, младежи и възрастни в цял свят. Вижте повече »

Курсове за подготовка и кандидатстване медицина

Училище за подготовка за медицина

Единственото специализирано училище за подготовка за кандидатстване медицина, дентална медицина и фармация. Вижте повече »

Летни езикови ваканции и лагери за ученици в чужбина
Заявете безплатна предварителна консултация! Направете нещо полезно и се възползвайте от нашите консултации, с помощта на които ще се насочите в правилната посока съобразно вашите индивидуални потребности. Заедно ще изберем най-подходящото обучение по български език и литература, независимо дали искате да надградите своите знания, да изчистите определени пропуски или да се подготвите за конкретен изпит по български език.

Запазете предварителен ден и час сега! Молим да отделите време за консултация по отношение на курсовете и уроците по български език и литература. За да ви обърнем необходимото внимание, запазването на предварителен ден и час е препоръчително.

БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ!

Коя е правилната посока в подготовката по БЕЛ спрямо вашите индивидуални потребности и затруднения.

Запишете си час за консултация
0700 1 84 48 (безплатен от цялата страна)
02 9888 604 или 0887 099 730

© Copyright 2025 Център за извънкласни форми и дейности, курсове, подготовка и частни уроци по български език и литература БЕЛ за ученици и кандидат-студенти "РОДИНА" е регистрирана търговска марка. Всички права над името са запазени.