ЗА НАС
и курсовете по БЕЛ

Със своята над 25-годишна история РОДИНА България е доказан лидер в образователния сектор, уроци и подготовка по български език и литература за ученици във всички възрасти.

ВАШИТЕ КУРСОВЕ В РОДИНА

НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР В БЪЛГАРИЯ

Образователен център РОДИНА е най-големият и най-старият образователен център в България за подготовка и извънкласни дейности за ученици и кандидат-студенти. Ние вярваме, че образованието трябва да бъде достъпно за всички. Затова работим с най-добрите учители, предлагаме обучение в малки групи и постигаме отлични резултати.

РОДИНА разполага със собствена модерна учебна база в центъра на София, която е оборудвана за подготовка, обучение и частни уроци за ученици. Ние сме единственият център със собствена учебна база, в който ще се чувствате удобно и уютно.

Летни езикови ваканции и лагери за ученици в чужбина
1

ВИСОКО КАЧЕСТВО НА ОБУЧЕНИЕТО

2

ПЕРСОНАЛНО ОТНОШЕНИЕ И ВНИМАНИЕ

3

РАЗУМНИ ЦЕНИ И ДОСТЪПНИ ТАКСИ

НАЙ-СИЛНИТЕ УЧЕНИЦИ

Подготовка на ученици за матури и кандидатстудентски курсове по всички предмети

През всичките години ние се специализирахме в извънкласни дейности за ученици и кандидат-студенти, обучение и подготовка за матури и кандидатстудентски курсове по всички предмети, с които се кандидатства в българските висши училища. Горди сме, че при нас учат най-силните ученици в страната.

КАЧЕСТВЕНА ПОДГОТОВКА

Най-добрата и качествена подготовка по български език и литература

Още от своето създаване, в РОДИНА работят най-добрите филолози, езиковеди и педагози по роден език и литература. Винаги можете да разчитате, че вашият ученик ще получи адекватна и качествена подготовка.

ВСИЧКО НА ЕДНО МЯСТО

Обучение на ученици по всички предмети

РОДИНА предлага всичко на едно място: през годините успяхме да развием и предложим обучение по различни предмети: български език и литература, математика, биология, химия, география, история.

Курсовете са съобразени със специфичните особености и изисквания към учениците от 2. до 12. клас. При нас можете да намерите всичко на едно място – предлагаме най-търсените комбинации на предмети за матури и кандидатстване – български език и литература и математика, български език и литература и история, химия и биология, география и др.

ПОМАГАЛА И УЧЕБНИЦИ

Учебни помагала за подготовка на ученици и кандидат-студентиВсички курсове и уроци са съобразени с програмите на МОН и изпитните конспекти, критерии и изисквания. Използват се всички одобрени помагала и учебници. 

ЦЕЛОГОДИШНИ КУРСОВЕ

Целогодишни уроци и курсове по БЕЛ

Курсовете по БЕЛ са целогодишни в рамките на учебната година за ученици от 2. до 7. клас включително. Предлаганите курсове са тригодишни за ученици в 10. клас, двугодишни за ученици в 11. клас, едногодишни за ученици в 12. клас и кандидат-студенти. Предлагат се ускорени интензивни, летни и онлайн курсове.

ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ

Частни уроци по БЕЛ

В РОДИНА се предлага и индивидуално обучение за ученици от всички класове по всички предмети при необходимост от помощ в училище, включително за деца със специални образователни потребности СОП.

ПОДГОТОВКА НА ЛЕКАРИ

Частни уроци за кандидатстване медицина

Родина е единственото училище за подготовка на бъдещи лекари, стоматолози и фармацевти, което е доказателство на качеството на нашето обучение.


Ние не оценяваме, а помагаме на учениците да постигнат високи резултати и да сбъднат своите мечти. Затова не вярваме в еднаквото обучение на всички ученици. Нашите уроци и курсове по български език и литература ви предлагат гъвкаво обучение. Винаги можете да изберете продължителност и интензивност на обучение, подготовка върху конкретна тема, автор, произведение или раздел.

Доверете се на нашия опит и изберете да учите с нас!


БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ!

Коя е правилната посока в подготовката по БЕЛ спрямо вашите индивидуални потребности и затруднения.

Запишете си час за консултация
0700 1 84 48 (безплатен от цялата страна)
02 9888 604 или 0887 099 730

© Copyright 2025 Център за извънкласни форми и дейности, курсове, подготовка и частни уроци по български език и литература БЕЛ за ученици и кандидат-студенти "РОДИНА" е регистрирана търговска марка. Всички права над името са запазени.