ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ

Интерактивни дистанционни онлайн уроци по български език и литература на живо

НАЧИН НА ЗАПИСВАНЕ

1

Предварително записване

Записванията за онлайн курсовете се правят аналогично на регистрацията на всички останали уроци и курсове в Родина. Необходимо е да проверите предварително за начални дати и свободни места.
2

Заявка за записване

Заявки за записване и участие в онлайн обучението се правят по телефона или по електронна поща. Свържете се с нас на националния телефон на РОДИНА: 0700 1 8448 или 0887 099 730 (Viber) или ни пишете на имейл students@rodina-bg.com.
3

Онлайн регистрация и плащане

Ако регистрацията е направена онлайн, ще получите своите документи на посочената от вас електронна поща. Плащанията се извършват по банков път.

Онлайн индивидуални уроци и курсове по български език и литература на живо

Учете във виртуална среда с нашите учители по български език и литература. Можете да учите индивидуално или в група ученици на вашата възраст от цялата страна.

Българският език и литературата вече са достъпни от всяка точка на страната! Нашите онлайн учебни занимания се осъществяват на живо, а учениците имат възможност да зададат всички свои въпроси своевременно. Това прави провеждането на уроците по-интересни, а резултатите по-високи. По време на онлайн заниманията курсистите решават тестове, работят върху конкретни теми и автори като имат възможност да участват активно.

ОНЛАЙН КУРСОВЕ ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК

Онлайн курсове по БЕЛ

1

Онлайн уроци по български език и литература

Целогодишно или интензивно онлайн обучение за ученици от 2. до 12. клас, зрелостници и кандидат-студенти.

2

Виртуално онлайн обучение по български език и литература

Всички онлайн занимания включват същите учебни материали, както и класическото обучение в класната стая.

3

Лесен достъп от цялата страна

Възможност за дистанционно обучение по български език и литература от всяка точка в страната.

4

Интересен и ефективен метод на обучение по български език и литература

Лесен, удобен и практичен начин за дистанционно обучение по български език и литература.


Онлайн уроците по български език и литература се предлагат за всички възрасти и класове. Ако изберете индивидуални уроци, имате възможност да учите с предварително фиксиран график, съобразен с вашето време и възможност.

Виртуална онлайн учебна среда по бел

Виртуална онлайн учебна среда

Учениците виждат и чуват преподавателите, както и всички учебни материали, което им се показва във виртуалната среда.Техническо оборудване за уроци по бел

Необходимо техническо оборудване

Необходимо е курсистите да работят на стационарен компютър или лаптоп, както и наличие на слушалки, микрофон и интернет връзка.


График на заниманията по български език

График на заниманията

Изберете индивидуалното онлайн обучение и ще изготвим индивидуален график с фиксирани дни и часове.Български език и литература за ученици и кандидат-студенти

Български език и литература за ученици от всяка точка на света

Онлайн курсовете са подходящи за всички курсисти, които нямат възможност да посещават заниманията на място.


Малки групи и индивидуално внимание по бел

Обучение в малки групи

Ако вашето дете има желание да учи заедно със своите приятели, ние можем да изготвим специално предложение за обучение в малка група. Възможни са всички предмети: БЕЛ, математика, биология, химия, история и география.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Свържете се с нас и се възползвайте от нашите съвети и информация за стартиращи курсове и уроци по български език и литература.

Телефони за информация:
0700 1 84 48 (безплатен от цялата страна)
02 9888 604 или 0887 099 730

© Copyright 2025 Център за извънкласни форми и дейности, курсове, подготовка и частни уроци по български език и литература БЕЛ за ученици и кандидат-студенти "РОДИНА" е регистрирана търговска марка. Всички права над името са запазени.