КУРСОВЕ ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА

Ако искате да учите, Родина е вашето място в света на образованието. Повече от 25 години учим успешно заедно!

НИВА И ПРОГРАМИ

В учебен център РОДИНА обучаваме курсисти от всички възрасти – деца, ученици, студенти и работещи. Организираме индивидуално обучение и провеждаме курсове за малки групи, включително корпоративни клиенти.

Нашите преподаватели по български език и математика подготвят ученици за текущи срочни и междусрочни контролни работи, кандидат-гимназиални и кандидатстудентски изпити. Допълнително при необходимост предлагаме и текуща подготовка за училище на ученици от всички класове, която е насочена към помощ в училище. Помагаме и на деца със специални образователни потребности СОП, които имат нужда от специално внимание.

Винаги се опитваме да осъществяваме постоянна обратна връзка и да наблюдаваме развитието на нашите курсисти, поради което сме сред най-добрите извънкласни подготвителни центрове в страната. Особено важно за нас е да предлагаме разнообразни опции и възможности за обучение, като обръщаме сериозно внимание върху всички курсисти. Вижте различните възможности за индивидуални и групови програми по-долу и се свържете с нас в секцията за контакти.

ПРЕДЛАГАНИ КУРСОВЕ
за обучение, за матура и за кандидатстване

ДРУГИ КУРСОВЕ
Обучение за кандидат-студенти

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Изпратете вашето запитване за стартиращи курсове по български език и литература.

Телефони за информация:
0700 1 84 48 (безплатен от цялата страна)
02 9888 604 или 0887 099 730

© Copyright 2025 Център за извънкласни форми и дейности, курсове, подготовка и частни уроци по български език и литература БЕЛ за ученици и кандидат-студенти "РОДИНА" е регистрирана търговска марка. Всички права над името са запазени.